Wat een vreemde avond. Vanavond had ik alleen een waterpolo wedstrijd gepland staan. Voor de wedstrijd werd ik uitgenodigd om mee te gaan naar een basketbal wedstrijd direct na onze wedstrijd, GasTerra Flames tegen Upstairs Weert.

Op zich al een verrassing. De wedstrijd werd door GasTerra Flames met 113 – 76 gewonnen. Prachtig om daarbij aanwezig te zijn.

Na de wedstrijd wilden we nog even wat gaan drinken. Bij de ingang naar het concert van Frans Bauer stond niemand. We keken elkaar aan en wandelden spontaan naar binnen. Onder het mom van even een glaasje drinken, slopen we naar binnen. De pauze begon net, we konden het niet beter treffen. Het bleef niet bij een glaasje drinken. We waren het met z’n vieren eens, dit is de kans om een Frans Bauer concert bij te wonen.
Aan het eind van de pauze zijn we achterin de zaal gaan staan. De achterste rij was nog zo goed als leeg, nadat de lichten uitgingen hadden we zowaar nog zitplaatsen.
Het is niet helemaal mijn muziek maar we hebben wel heel erg veel lol gehad. De sfeer zat er bij het publiek in ieder geval goed in. Prachtig ook om te zien hoe hij het publiek bespeelt. Het lijkt heel spontaan maar alles is geregiseerd. Knap staaltje werk.